středa 5. března 2014

MEXICKÁ TORTILA S VEPŘOVÝM MASEM

Suroviny:

4 tortily (kupované, nebo se můžete pustit do domácí výroby, viz níže)
400 g libovější vepřové krkovice
1 malá plechovka sterilované kukuřice
3 cibule, 2 rajčata, 1 červená paprika, 1 salátová okurka, ledový salát
2 lžíce majonézy
pepř, sůl, paprika, chilli, česnek

Postup: 

2 cibule nakrájíme nadrobno a osmažíme na pánvi na trošce oleje. Vepřovou krkovici nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, přihodíme k cibuli a zprudka opečeme. Když se maso zatáhne, přidáme koření, snížíme plamen a dusíme pod pokličkou do měkka. Pak přidáme majonézu a kukuřici. Promícháme a necháme prohřát. Ze zbylé čerstvé zeleniny uděláme salát. Masovou směs nandáme na tortily a zasypeme zeleninovým salátem. Zavineme a servírujeme. Recept na tortily viz "Přílohy".


Žádné komentáře:

Okomentovat