středa 5. března 2014

KUŘECÍ HOUBOVÁ ČÍNA, RÝŽE

Suroviny:

2 kuřecí prsa
2 větší cibule
1 červená paprika
1 zelená paprika
hrst sušených hub Jidášovo ucho
směs koření na čínu, podle chuti (např. paprika, pepř, chilli, pískavice, bazalka, muškátový ořech, kurkuma, celer)
sůl (se solí opatrně, slaná je i sójová omáčka)
sójová omáčka

Postup: 

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, lehce osolíme a zprudka osmažíme na oleji, aby se maso zatáhlo a nevysušilo. Přisypeme koření a restujeme do měkka. Když je maso hotové, přendáme si ho stranou a na stejné pánvi zprudka osmažíme na nudličky nakrájenou zeleninu, cibuli a předem namočené a pokrájené houby. K osmažené zelenině přidáme maso, promícháme, zakapeme sójovou omáčkou podle chuti a chvíli prohřejeme. Podáváme s rýží.


Žádné komentáře:

Okomentovat