středa 5. března 2014

TUŇÁKOVÝ SALÁT S KAVIÁREM

Suroviny:

oblíbené těstoviny
3 vejce uvařená natvrdo
plechovka tuňáka (v oleji či ve vlastní šťávě, záleží na chuti – je možné použít i směs tuňáka a zeleniny)
rajčata, cibule
majonéza / bílý jogurt
kaviár
pepř, sůl, petrželka

Postup: 

Těstoviny uvaříme ve slané vodě, scedíme a zakápneme olivovým olejem, aby se neslepily (máme-li tuňáka v oleji, můžeme z něj olej slít a použít místo olivového). K těstovinám přidáme cibulku nakrájenou nadrobno, pokrájená vajíčka a rajčata. Tuňáka lehce rozmělníme na menší kousky, přimícháme k ostatním surovinám a celý salát spojíme podle chuti majonézou nebo bílým jogurtem. Opepříme a případně dosolíme. Salát chutná dobře teplý i studený. Podáváme posypaný petrželkou s kopečkem kaviáru.



Žádné komentáře:

Okomentovat