pondělí 17. března 2014

FORMY Z KAMENINY

aneb bez čeho se člověk obejde, ale co přesto nutně potřebuje. 


Původně jsem si chtěla beránka pořídit v aukci přes Aukro (chtěla jsem mít formu s příběhem, víme?). Jednoho jsem si vyhlédla a chodila si ho tam pravidelně okukovat - tak dlouho, až jsem na něj pět minut před skončením aukce zapomněla a za 110 Kč si ho uzmul jiný šťastný majitel. :-) Vzala jsem to jako znamení a objednala jsem si formu TADY





Beránka čeká jeho chvíle o Velikonocích, do těch je ještě času habaděj. Stejně jako času pro mě popřemýšlet nad tím, jak na něj. Piškotové, tvarohové, nebo kynuté těsto? Uvidíme. Možná všechna, protože se na to vážně těším. Beránek vypadá trošku strašidelně, tak jsem zvědavá, jestli je to jenom tím, že je obrácený naruby, nebo jestli budeme mít o Velikonocích na stole zrůdičku. :-)




Ale co s krásnou srdcovou formou (kterou jsem v eshopu zkrátka nemohla nechat, no ne)? Čeká mě ještě něco brouzdání po internetu a listování v kuchařkách, než najdu nějaké dobré lité (nejspíš) těsto, které se mi postará o to, aby vynikla struktura formy. Máte-li tip, sem s ním!




Žádné komentáře:

Okomentovat