úterý 9. srpna 2016

SALÁT S KUŘECÍM MASEM, ŽAMPIONY A ČERSTVÝM SÝREM

Jen taková rychlovka do horkých letních dnů.


Suroviny:

zelenina podle chuti a možností (jarní cibulka, červená cibule, ledový salát, salát lollo rosso, okurka, rajčata)
žampiony
kuřecí prsa
100 g čertsvého sýra
2 plátky másla
pepř, himalájská sůl, čerstvá bazalka

Postup:

V pánvi na rozpáleném másle zprudka osmahneme na kostičky nakrájené maso, aby se zatáhlo. Přihodíme pokrájené žampiony, osolíme a společně restujeme tak dlouho, dokud není maso hotové (ale ne vysušené). Směs necháme trochu prochladnout. Zeleninu nakrájíme na kousky, posypeme rozdrobeným sýrem, přidáme maso a žampiony a dochutíme čerstvě mletým pepřem a bazalkou. Podáváme s křupavým pečivem.



Žádné komentáře:

Okomentovat