středa 23. července 2014

HOVĚZÍ BURGER


A to jen tak pro představu, jak se v Jeskyni slaví narozeniny. Hovězí mega burger s extra 360 g porcí masa, slaniny ... Vlastně s extra porcí všeho. Když jsem ho stavěla, lilo ze mě napětím jako z konve. Myslím, že než jsem ho spíchla špejlí, nezhroutil se jen zázrakem. 
Houska, dresink (majonéza, francouzská hořčice, worchester, kapka octa, pepř, česnek), salát, maso (pepř, sůl, česnek), čedar, slanina, volské oko, maso, čedar, dresink, slanina, rajče, cibule, dresink, houska. Rostl až do nebe, že ani tlamička na něj nešla otevřít. :-) Můj Muž ho tedy zdolal statečně. Já zvládla tak zhruba polovinu všeho a i tak toho bylo dost.

Housky jsem pekla podle KOKO (celý odkaz ZDE), jen té mouky jsem dala přece jen o dost víc, protože těsto vyšlo ve výsledku mnohem řidší (kdyby tam bylo víc vajec, hádala bych, že je to jejich velikostí, ale takhle vážně nevím). Hranolky opět podle KOKO (recept ZDE), jen nesmažené, ale pečené v troubě (na pátou pánev už jsem prostě neměla plotýnku a beztoho byly lepší).

No, a to je vlastně všechno. :-) Dort byl taky, ale o tom až někdy příště.
Tak, všechno nejlepší!






2 komentáře: